Alla inlägg den 2 september 2009

Av S - 2 september 2009 16:28

Oj vad jag har  sovit gott inatt. Trodde att baby H sovit hela natten, men E hade tydligen varit uppe till kl 04:00 med honom och latit mig sova. Kan vi gora sa alltid kanske?


Sa jag vaknade utvilad och tog hund + barn pa en langprommenad. E lag fortfarande och jag ville inte vecka honom. Sen tog jag ut soptunnorna, laddade en maskin tvatt, diskade och fixade frukost. E undrade om det var supermorsan som harjade.


Akte in till stan sjalv for att kopa nagra smagrejor vi glomde igar. Pyjamaserna vi kopte var tokstora sa jag var tvugnen att kopa nagra mindre idag. H fick nagra mossor, strumpor, trojor och byxor ocksa. Hoppas att det var det sista pa ett tag nu. Det ar sa himla roligt att shoppa, men just nu kanner jag bara for att vara hemme med familjen.


Nar jag var pa vag till bussen borjade det att sporegna. Typiskt! Inget paraply hade jag heller. Trist att sitta dygnsur pa bussen. Nar jag kom hem fanns det ett paket fran Bettan med jattefina klader till H. Lite storre storlek, sa han har att vaxa i.

Ovido - Quiz & Flashcards