Alla inlägg under oktober 2009

Av S - 12 oktober 2009 13:08

Har ar flytvasten som jag fick till H. Den ar verkligen jattesot. En superbra present, verkligen. Nu ar ju batsakerhet extra viktigt for mig eftersom jag har barn. Man vet aldrig vad som kan handa, aven om man akt bat tusentals med ganger. Tank om baten valter (peppar,peppar), tror inte det ar sa latt att halla i ett barn i vattnet. Det sager nog bara plopp sa ar det under vattenytan och forsvunnet. Skulle aldrig forlata mig sjalv om nagot verkligen skulle handa och jag inte varit ansvarsfull. Nu ska jag nog skaffa en till Maja ocksa. Det ska vara lika for alla, inte sant.


          

Bilderna har jag lanat fran Flytväst.nu.


Av S - 12 oktober 2009 12:43

Nu ar det fardigt med besok for ett tag. Skont men samtidigt ledsamt. Hade nastan borjat att vanja mig vid att ha sallskap pa dagarna. Fast det ar enklare ar slappa framfor tv:n om man ar ensam. Slipper fa daligt samvete for att jag ar lata mamman. Jag ar inte lat egentligen, men vissa dagar orkar man bara inte.


Fick massa grejor till H av min mamma och mina syskon. Mest bra grejor. Lite klader, badlakan, babyfilt, leksaker, en flytvast (kanske den basta presenten) och massa bocker. Thank you all!

   

Har ar nagra av barnbockerna vi fick. Valkanda svenska Pippi, Alfon, Totte, Lilla Anna och Lilla spoket Laban.

Jag fick aven sangbocker och fotoalbum, men dem orkade jag inte fota Kanske nan annan gang.


   

Av S - 10 oktober 2009 12:52

Jaha, igar blev det inte mycket gjort. Det regnade hela dagen, sa vi satt bara inne och sloa. Man blir ganska somning nar det ar gratt och regnigt ute. Solen tittade fram en stund pa eftermiddagen, sa vi passade pa att ga en liten promenad till Pharmacy for att gora pass foton till H. Fast han var inte ratt kladd, sa det blev inget. Ska ga tillbaka senare idag och fixa. Forst blir det kaffe och kladdkaka, sen en svang till parken.

Av S - 9 oktober 2009 12:30

Min mamma ar fortfarande pa besok och aker inte hem forrens pa sondag. Vi har hunnit gjort massa grejor under dem har dagarna.


Igar var vi bara hemma och tvattade, klippte graset, strok skjortor till E och stadade. Tog hand om H. Han sov hela formidda'n och sen nar han vaknade till pa eftermidda'n sa bara skrek han. Jag tror att han har sin skrikperiod mellan kl 15 - 20. Lite trottsamt. Himla ont i oronen far man. Tur att sant gar over vid 3 manader. Han har alla fall inte kolik. For da hade man ju blivit galen.


Pa onsdagen hade jag och H lakartid, 6 veckors kollen. Allt var super och H var sa duktig aven om doktorn bollade och klamde lite val mycket pa honom. Mormor foljde saklart med in till stan, sa vi stannade och fikade och mata H pa ett nice fik. Gick pa bokhandeln och kopte present till Janet som ar gravid. Blev gravidbibeln. Hoppas hon blir glad. Hittade nagra tackkort ocksa, nagra fardiga med text och nagra blanka i fint papper som jag tankte gora fotavtryck pa. Har forsokt hitta nat bra sett att gora det pa, men det verkar vara lite meck. Vi har valdigt manga att tacka och jag vill att korten ska bli fina sa dem kanner att vi verkligen uppskattade presenterna.


I tisdags sa var vi pa "barnavardscentralen", vagde och kollade H. Det sporegnade hela dagen sa det blev inte sa mycket att vara ute. Maja var bara ute en liten svang pa eftermiddagen. Hon avskyr regnet. Hon gommer sig for att slippa ga ut. Sa jag brukar lata henne kissa pa garden da.



Av S - 6 oktober 2009 18:04

Det har blivit lite si och sa med bloggandet de sista dagarn - typ inget alls! Min mamma ar pa besok och det kanns lite sma taskigt att sitta vid datorn nar hon nu ar har. Hon kom i sondags och stannar en vecka, sa jag tror att det kommer att bli svart med bloggandet. Hon ar iallafall valdigt glad att antlig fa traffa sitt nya barnbarn. Roligt att bli mormor igen efter 20 ar. Maste saga att hon ar lite ringrostig.

Av S - 2 oktober 2009 20:10

Var sugen pa lite shopping, har surfat runt lite och hittade klader hos Lindex som Emma Wiklund designat. Det basta av allt ar att intakterna gar till Cancerfonden.

  

Jag gillar den har enkla rosa blusen.Den kanns lite somrig, men en funkar nog med ett par snygga Jeans, hoga stovlar och en nice scarf.

  

Tyckte att den har klanningen var fin, enkel  och latt att matcha me olia accessoarer t.ex lilla fina vaska.

Sag att det fanns massa fin hos Indska ocksa. Som den har burken eller...


....en kudde.            

Av S - 2 oktober 2009 19:57

Idag har jag haft lite sma angest. Har kant mig tjock hela da'n. Jag vet att det ar dumheter. Det sags 9 manader upp och 9 manader ner. Inte har jag nagon lust att bara omkring pa extra vikt sa lange. Vill fa bort gravid-kilona nu! Man ska inte banta nar man ammar utan tvart om ata 500 kalorier (eller om det var 300) mer om dan.Sa jag har varit ute och gatt jattemycket idag. Var inte det basta vadret att promenera i - duggregn och blast. Sa jag ska forsoka att vara riktigt nyttig under veckorna och bara unna mig godis pa lordagar. Eftersom H typ ater vad jag ater aven om det ar brostmjolk, sa ar det bast att infora lordagsgodis redan nu sa jag slipper tjafs nar han blir storre.

Av S - 1 oktober 2009 13:25

Hua! Blev inte mycket somn inatt. H vaknade vid kl 00.30 och holl mig vaken fram till kl 4.30 nar han ville ha mat igen. Jag var trott och sliten vid 7 snaret, har inte sovit nat, men nu kanns det helt ok. Endorfiner tror jag att det heter.

Ovido - Quiz & Flashcards