Alla inlägg under oktober 2009

Av S - 23 oktober 2009 23:10

Lite fredags shopping blev det idag. Vi var uppe med stjarnorna, alltsa tidigt. Kladde och matade H. Gav Maja att ata ocksa. En snabb promenad upp till glassbanks. Kastade glasflaskor och burkar. Hem igen. Tog pa lite make up, mascara och rouge. Vill se lite fin ut. Bussen in till stan, sen taget till shoppingcentret. H sover. Det tar tid att aka med public transport. Var sa lange sen jag var dar. Tror jag var i sa gott som ALLA butiker. Blev lite shoppat, fast jag kande mig lite snaaal, eller medveten kanske later battre;) Kopte en fin "sparuggla" i tra, lite harspannen pa H&M, en sport bh (to keep my bites together...), fint svart papper, calligrafipennor, vita kort till tackkorten, tippex, 3 pasar applen, tomtekostym till maja och lite annat smaplock. H var vaken hela tiden vi var dar. Battre sa, att han ar vaken dagtid = sova nattetid. Fyra timmar senare sitter vi pa taget mot stan. Trotta, H slumrar. Fick sedan springa till bussen. Hemma! Mata H, mat till mig sjalv och slappa ut Maja i tradgarden en stund. Skona fredag. Lite TV och sen i sang. Godnatt!

Av S - 23 oktober 2009 22:59

Asch, kinkigheten forsvann. Han ville bara ha lite narhet och pussar. Vilket han fick saklart. Min fina lilla kille. Ett litet uppe hall i regnet. Tankte ga till apoteket, men H var lugn och fin. Kladde pa honom, stoppade om honom i vagnen och sa kopplade jag Maja och ivag. En rask promenad ner till vattnet. H var vaken hela tiden och Maja skuttade omkring och sag glad ut (pa hundars vis). Resten av kvallen var det frid och frojd.

Av S - 22 oktober 2009 15:31

Jag forhastade mig nog lite.... skulle sagt peppar, peppar.. Nu ar det gapskrik och grat (med riktiga tarar). H verkar lida lite nu. Skoterskorna sa att han ev. kunde fa lite feber och ont i benen. Det har nog kommit nu. Han har inte feber just nu iallafall, men han verkar ha ont i benen, for dem far runt som bara den. Ingen alvedon har jag hemma heller. Det sporegnar ute. Undra om jag kan ringa till nan? Hhmmm... Annars maste jag ga sjalv.

Av S - 22 oktober 2009 14:04

Val hemma, plockade undan det varsta - tvatten, frukosten, klader och trams. Shit, redan sen. Fick smaspringa bort till Laura. Vi skulle ju pa Bellybuddies i parken. Workout for gravida och nyblivna mammor. Vi var verkligen sena. Nar vi kom till parkeringen (motesplatsen), var ingen dar. Sa vi gick inat parken. Dem hade inte hunnit langt som tur var. Jag svettades redan, innan gympan borjat. Ar jag sa otranad?

Vi var sakert 10 mammor som smaspang runt med buggies, stannade, knaboj, ivag igen, stannade nasta ovning osv. Himla kul och guuud sa jobbigt. Kommer nog inte lyfta upp H i onodan idag! Ska nog ga nasta torsdag ocksa. Traffade en annan svensk mamma, hon sag market pa min vagn och gissade att jag maste vara svensk. Sa ratt,sa ratt. Hon hade varit har i 8,5 ar. Efter 10 ar kanner man sig tydligen inte svensk langre - sa hon har inte langt kvar.  Vi hade en bra formiddag. Nu ar det dax att fixa lite lunch.

Av S - 22 oktober 2009 13:51

H vaknade ett par ganger i natt, men jag gav honom bara nappen och sa var han tyst. Han var riktigt snall. Vid 4.30 ammade jag honom och da hade han sovit 8,5 (!) timmar utan mat. Efter amningen la jag tillbaka honom i hans sang och han fortsatte att sova. I morse hade vi tid hos Ross for vaccination. Jag var tvungen att vacka H kl 6, for att vi skulle hinna, men vi blev anda lite sena. Dr Ross kollade ben och armar eller vad det nu ar doktorer gor. Tyckte han var en ovanligt frisk liten parvel. Skont att hora. Dr Ross ar bast! Hursomhelst... vi fick ta med oss H in till skoterskorna som skulle ge H sprutorna. En i vardera ben. H pep till lite for varje stick annars var han lugn som en filbunke. En del ungar skriker ju nastan halsen av sig for ett litet stick. Kladde H och var tvungen att sitta i V-rummet 15 min for att se om han fick nagon reaktion. Naa, jag har ett superkid!

Av S - 21 oktober 2009 16:45

I morgon ska vi till doktorn med H. Han ska fa sina forsta vaccinationer. Hoppas bara att han inte far feber eller blir grinig efterat. For just det, efterat ska jag till parken med Laura + Lucas pa mamma aerobics. Jag tror att det typ ar gympa och att man anvander barnvagnen i olika moment. Ska bli kul. Sa peppar peppar att det blir uppehallsvader och kanske lite sol.

Av S - 21 oktober 2009 16:31

Har varit ovanligt seg idag. Kanske beror det pa vadret. Det har varit lika hemskt som igar, om inte varre. Idag har vi ocksa varit ute en stund i blasten. Som tur var regnade det inte just nar vi var ute. Fick hundbajs pa kopplet och 3 ganger pa hjulen. Ackel, packel! Ska det vara sa svart att ta upp efter sin hund? Jag tar alltid upp efter Maja. Fast jag ar ju civilicerad och svensk. Aaargggggggggh blir jag!

Av S - 20 oktober 2009 17:15

Vi har varit riktigt produktiva har pa eftermiddagen. Vi har antligen fatt vara andor ur vagnen och gjort gips avtryck. Blev hyfsat resultat. Kunde kanske gjort sjalva plattan lite tjockare, men nu blev det som det blev. Sen nar vi anda holl pa sa gjorde vi fotavtryck pa tackkorten ocksa. Bra jobbat, Lilleman!


  


Dem ar inte riktigt fardiga an. Ska skriva nat fint som - Tack eller Grazie. Beror ju pa vem det ska till.

Ovido - Quiz & Flashcards