Alla inlägg under november 2010

Av S - 11 november 2010 18:39

Harom dagen nar jag var inne i stan blev jag overraskad och glad pa samma gang. COS har oppnat, inte en hel butik men i en del av en annan butik. Sedan dem oppnade i London har jag bara alskat deras klader. ( Cos ar ju H&M's lite finare och mer exklusiva marke, lite mer designat.) Konstigt att Cos Stores fortfarande inte finns i Sverige. H&M ar ju trots allt Svenskt. Cos i ganska manga lander redan. Det finns i UK, Irland, Frankrike, Belgien, Danmark, Tyskland och Spanien.




Av S - 11 november 2010 13:50

Kappahl har en otroligt gullig serie till nyfodda. Newbie heter den. Hittade massor i kollektionen som skulle passa bebisen. Sa mycket fint! Jag vill nastan ha alltihopa!


Kabelstickad overall i gratt.


Fina mysbyxor med knapp detalj


Om jag far en tjej skulle den har lilla klanningen vara sot. Lite vintage over den.



En pluttig liten kofta kanske.


Min kompis fick en tjej forra aret och hon gjorde nagonting som jag tycker var jattesmart.Klanningarna som hennes lilla Emma hade som nyfodd ateranvande hon sommaren dar pa som tunikor. Det var val smart! Maste fraga henne vilken storlek hon hade pa klanningarna sa att om jag far en tjej kan gora samma. Jag antar att det var typ bomulls jersey sa att dem var lite tojbara.  


Av S - 11 november 2010 13:21

Nu har jag borjat att samla pa mig lite av varje till bebis no.2 Lite mjukisdjur, leksaker, klader och annat.


Hittade bl a den  har fina apan fran Maleig. Den ar lite ful/fin eller hur?!



En uggle speldosa. Superfin att hanga over skotbordet. Ser ganska enkel ut att gora  i och for sig...



Bjorngrisen Bamse ar ju ocksa toksot. Sag en liknande pa Hemtex forra aret, som jag nastan tyckte var finare. Undrar om dem har den i jul igen?



The giraffe Sophie blir det nog denna gang. Ska tydligen vara valdigt popular bland bebisar. (For er som inte vet vem/vad Sophie ar - en tuggleksak for bebisar med kliande tandkott) 


 



Av S - 11 november 2010 13:09

Ah jag har hittat ett underbart marke pa bebis klader. Album di famiglia heter det.  Det ser nastan ut som sma tomteklader, Jag tycker att de ar helt ljuvliga. Tyvarr ar dem lite for pricey for min planbok.


Victoria, Romper


Album di famiglia - GNOMO (rosso)  Album di famiglia - MUFFIN (rosso)  Album di famiglia - FAVILLA TOPPE (rosso)

Av S - 11 november 2010 12:29

Det ar ju faktiskt dax att borja fundera lite pa julklappa till familjen. Hittade dem har supercoola babuskha dockorna av Ingela P Arrhenius. Finns pa Modelmini.se. Dem ska jag klicka hem till H och kanske aven ett Jigsaw. Till E blir det mycket, mycket svarare att komma pa nagot att kopa. Tur att jag borjar att klura i tid.


Ingela P Arrhenius Babushkadockor lejon

Av S - 10 november 2010 14:35

Efter sjukhusbesoket blev det en liten runda pa stan. Det ar faktiskt ganska skont att kunna springa runt utan barnvagn, det gar liksom fortare. Jag var inne en svang pa Gap och hittade lite mysiga och fina klader till ny bebisen. Dem fick saklart folja med hem.


  


Och sa blev den en liten hund fran Egmont, fast bilden gor den inte alls rattvis. Ska nog ta av den dar scarfen. den ar sakert finare utan.




Av S - 10 november 2010 14:00

Idag hade jag mitt forsta besok pa sjukhuset. Har ar det ju sa att man traffar sin huslakare fram till "halvtid", sen sa delar sjukhus och Huslakare pa att ta emot besok. Hur som helst det jag vill beratta ar att det var sa kul for barnmorskan som jag traffade idag, det var hon som hjalpte mig att foda fram H. Jattekul att traffa henne igen. Hur konstigt som helst. Hon kom faktiskt ihag mig och H, kanske for att han har 6 fingrar pa en hand. Iallafall hon var sa himla super duper trevlig och rolig. Hoppas att jag far henne den har gangen ocksa aven om chansen ar ganska liten kan man ju hoppas. Vet du vad min lakare som utlatande skrivit i sitt brev till sjukhuset -  slim and happy! Knappt va! Fast barnmorskan tyckte det stamde ganska bra sa hon var nojd.

Av S - 5 november 2010 22:07

Lite varning ar det allt. Skulle kunna tro att jag blivit inspirerad av Bridget Jones dagboks anteckningar minus alkoholen och cigaretterna. Helt otroligt vad illa jag ater nu fortiden. Jag far valdigt daligt samvete och tanker pa det stackars barnet som bor i min mage. Redan kl 10 i morse satte jag i mig en chipspase (ja, inte sjalva pasen da, men innehallet). Och for en liten stund sedan blev det M&M's. Inte bra alltsa! Imorgon ar en ny dag.. och nya tag..  Nat som ar bra - idag at jag fisk, det har jag inte gjort pa 3 manader pga illamaende. Jag kanske skulle tanka pa det posetiva istallet, sa kanns inte det negativa sa tungt ;)

Ovido - Quiz & Flashcards