Alla inlägg under november 2009

Av S - 11 november 2009 15:19

Idag har jag varit och hamtat H's pass. Antligen far man val lov att saga. Ganska ful bild stackarn. Dessutom galler det i 10 ar... Dem kommer att skratta hogt nar H ar 10 ar och visar upp sitt pass med en 7 veckors baby bild. Nat annat som var lite konstigt ar att nar vi gjorde passet sa dem att tva efternamn kan man minsann inte ha. Sa vi fick valja ett och det blev E's. Men i passet har H tva efternamn. Snurrigt va!?


Av S - 9 november 2009 12:08

Lille H maste ha varit riktigt trott. Han sov hela 12 timmar.  Vilken kille va?! Och efter frukost och lite lek har han somnat i min famn. Han ar lite smaforkyld, kanske darfor han sover sa mycket. Nu ska vi strax ga ut pa en promenad och fa lite frisk luft. Valbehovligt!

Av S - 9 november 2009 11:58

Lunchen blev helt perfekt. Dem var himla trevliga, fast trakiga. Han var lite svar, men hon var valdigt lattsam som tur var. Vet inte hur det hade gatt annars...

Av S - 8 november 2009 12:14

Idag kommer det lite besok, italienskt sadant. Vi tankte bjuda pa nagot enkelt. Dem har namligen bott pa hotell i 2 veckor. Jag kan tanka mig att dem ar ganska less pa restaurang mat. Det skulle iallafall jag vara. Sa det blir en liten antipasto med skaldjur, en primo med pasta & zucchine och sa gjorde jag en cheesecake igarkvall  som jag tankte servera med frukt och bar. Det later val inte helt fel.


Har bara traffat det har paret en gang och det var for 7 ar sedan. Min italienska ar ganska rostig dessutom. Man far kanske slanga in ett och annat engelskt ord... Jag onskar mig sjalv lycka till!

Av S - 8 november 2009 11:59

Igar akte vi till ett jattestort shoppingcenter. Det blev lite handlat. Inget till mig sjalv, men en hel del till H. Han fick bland annat en finfin lekbage fran Hamley's.Trodde kanske att han fortfarande var forliten for att leka, men inte da. Han lekte hela kvallen igar och tjot av gladje. Jag hittade aven en Polarn o Pyretshop. Jag var ju bara tvungen att kopa nat. Sa det blev den har filten och en bla mossa. Tyvarr var mossan forliten sa den ska jag lamna tillbaka. Tror jag vantar med moss kop tills att jag kommer till Sverige. Det finns liksom mer att valja pa dar. 


Av S - 6 november 2009 17:38

Nu har jag antligen fatt den. Kramen till H. Den varkar supersnabbt. Jag tycker det ar ackligt och fult med mjolkskorv. Jag vet att nastan alla bebisar har det, men om det gar att fa bort varfor inte.

Saljs pa Apoteket for 82;-

Av S - 6 november 2009 17:22

I dag var en san dar dag nar vaknar bara kanner for att ga tillbaka till sangen och dra tacket over huvudet. Riktigt ruggvader ute. Jag klev upp anda.


Jag har nog suttit och klickat framfor datorn hela da'n, forutom nu pa eftermiddagen nar vi gick ut en timme. Ringde o kolla om passet var klart och det var det. Sa nu har jag bokat resa till Sverige. Tjohoo! Var nog lite distra nar jag bokade 1:a gangen. Skrev fel namn pa passagerare(!). Var da tvungen att ringa SAS for att andra. Efter att antligen kommit fram sa dem att jag maste avboka pa webben... Gjorde det och bokade ny biljett. Hur virrig far man bli?


Ska bli sa roligt att aka till Sthlm och traffa familjen och mina vanner. Shoppa lite. Ata god mat ska jag minsann ocksa gora. Langtar, langtar... Nu kommer jag sakert att tjata i 3 veckor om det har. Haha.

Av S - 5 november 2009 12:27

Det ar inte langt kvar till jul alls. Vi har bestamt oss for att stanna hemma i ar. Bara vi fyra. Ska bli himla mysigt faktiskt. Da maste jag ju julpynta. Och kopa gran. Skulle foredra en plastgran, for att slippa barr. Annars brukar man ju hitta barr langt in pa det nya aret. Jag har nog nagra tomtar sen forra aret, men julkulor far jag nog kopa. En tur till Ikea kanske. JA!



Ovido - Quiz & Flashcards