Alla inlägg under augusti 2009

Av S - 21 augusti 2009 13:51

Som sagt, det vore ju halvonodigt att shoppa loss till gravidkroppen, men den tiden ar ju snart forbi :) Har surfat runt lite pa olika modesajter och kollat in host modet. Roligt! Blev verkligen inspireread. Det finns ju hur mycket snyggt som helst.  Jag har haft massa olika kappor dem sista aren sa jag kanner mig lite sugen pa nat sant har. Bada kommer fran H&M.



Av S - 21 augusti 2009 13:40

Maste saga att jag ar ganska sa less att ga omkring i mammaklader vid det har laget. Kanns som jag har mer eller mindre samma klader varje dag. Nu ar det bara 8 dagar kvar till D dagen sa det kanns ganska meningslost att shoppa nya klader. Var superfit innan jag blev gravid och jag har verkligen hallit igang under hela min graviditet, simmat, styrketranat och promenerat. Det enda jag inte har gjort sedan februari ar sprungit, vilket jag saknar super mycket. Men snart sa...


Jag hoppas att det inte tar alltfor lang tid att bli av med gravikilona. Hittills har jag gatt upp 26 kilo. Ni laste ratt! Jag vet att det ar jattemycket, men det ar BARA mage som tur ar. Eftersom jag planera att amma borde det ga ganska kvickt. Har hort att om man ammar gar det fortare for kroppen att ater bli sitt normala. I like, I like.

Av S - 21 augusti 2009 10:12

Vilken harlig morgon! Vaknade supertidigt bade E och jag. At en mysig frukost med Te, smorgas med agg, muesli och nutella brioche. Lovely!

Maja och jag foljde E till jobbet. En langpromenad langs vattnet. Det ar sa vackert tidigt pa morgonen nar det ar lugnt, tyst och nastan ingen trafik.


Fick nya Ikea katalogen idag. Yippie! Hann bara bladdra igenom den lite snabbt, men det verkar finnas mycket nytt och fint. Kanske jag kan lura E till Ikea i helgen. Kan ju alltid fresta med kottbullar o glass. Ska nog satta mig ner och skriva en liten onskelista.

Av S - 20 augusti 2009 19:00

I dag har det varit ganska segt. Har varit ute och promenerat med Maja mest hela dagen. Har varit sa skont ute. Varmt och vindigt. 

Sen har jag val mest grejat har hemma. Tvattat, lagat mat, bytt sangklader och sant. Jag tycker det ar ganska skont att vara hemma o pyssla.


Nu ar det snart dax att starta med middagen. E kommer hem om ca 1 timme och det ar ju ganska trevligt om maten star pa bordet nar man kommer hem trott och hungrig efter en jobb dag. Ikvall blir det enchilada och sallad. "yummy, yummy, yummy, I got love in my tummy..."

Av S - 20 augusti 2009 11:32

Italiensk byrakrati.... blir man trott eller.. Man tycker ju att en ambassad borde veta om nya lagar och regler i europa, men icke. Italienska ambassaden i Stockholm har koll och ar hur bra som helst. Nastan allt finns att hitta pa deras hemsida. Maste vara att Sverige paverkar strulpellarna till det battre. Dessvarre funkar det inte har. Har sager dem att barn inte alls behover pass for att resa och mycket annat strunt. Tror inte det hjalper pa flygplatsen, nar jag hanvisar till ambassadens ord. Skulle tro att jag inte reser nagonstans utan ett pass. Vad gor man?


E ar lat som inte tar tag i det har. Det ar ju hans ambassad. Varfor ar italienarna sa omoderna och gammeldagsa? Kan inte forsta att dem ar sa framgangsrika inom mode och design, nar de ar sa trangsynta annars. Jag vill ju ha alla blanketter och vara klar over allt som maste goras innan bebisen ar har. Vi har 9 dagar pa oss alltsa. Good luck!

Av S - 19 augusti 2009 19:12

Har precis tagit ut en nygraddad lasagne ur ugnen. Doftar underbart! Super enkelt och snabb att gora. Den har ar vegitarisk. Perfekt till sambons matlada och lunch till mig imorgon. Lunch for tva.

Av S - 19 augusti 2009 18:49

Ah, blev sa himla sugen pa dem har ursota halvkonstiga coola smyckena.

De kommer fran bjorgjewellery.com . Kostar fran ca 1000 kr och uppat. Jag tycker det ar lite Alice i underlandet over dem. Eller hur?!

Av S - 19 augusti 2009 13:33

Vraaal hungrig! Havsluften gor verkligen susen for aptiten. Nu ar det dax for lunch. En nyttig sadan for en gangs skull. Kyckling m potatis och morotter. Buon appetito! Ah just, kom precis pa att jag har ju triffle i kylen. Hurra!

Ovido - Quiz & Flashcards