Alla inlägg den 24 januari 2011

Av S - 24 januari 2011 11:37

E kom hem fran San Fransisco i lordags eftermiddag. Da hade han med sig nagot fint, serru. Jojo, en sprillans ny kamera. Hurra! Det var jag verkligen i behov utan. Underbara Sony Cybershot DSC-WX5. Nu ska jag bara lara mig alla funktioner...


http://www.photokina-show.com/news_images/00650_sony-cybershot-dsc-wx5.jpg

Av S - 24 januari 2011 11:21

Jag passade pa att mala 6 st ramar till de fina vykorten fran Darling Clementine.Jag har sakert haft bade vykort och ramar i snart ett ar, men inte blivit fardeig till att gora iordning dem. Nu ar de klara! Jattefina tavlor blev det, som ska hanga i H's rum. Tokgulliga tycker jag.


  

Av S - 24 januari 2011 11:13

Jag har antligen satt igang att fixa skotbordet Snigel fran IKEA. I forra veckan sa tog jag isar bordet och malade det vitt. Det ar mycket finare i vitt, utan tvivel. Det anda dumma var att jag maste nog mala det igen med en lackfarg, for jag tror inte att det kommer att halla sa himla lange annars. Och hahaha det var faktiskt ursvart att satta ihop skotbordet igen efter att jag malat det. Till helgen blir det IKEA dar vi ska kopa lador och tradback till skotbordet. Massa annat kommer det forstas ocksa att bli :) I love IKEA!


  

Ovido - Quiz & Flashcards