Alla inlägg den 23 april 2010

Av S - 23 april 2010 11:03

Nu ar jag pa jakt efter en cykelhjalm till H eller smabarnshjalm som det egentligen heter. Dem har en fin pa Barnenshus i xxs. Har skickat dit min mamma nu, sa vi far se om hon hittar den.


Av S - 23 april 2010 10:50

Imorgon ar det antligen dax for mig att ga och gora en ansiktsbehandlig. Det ser jag verkligen fram emot. Sist jag gjorde en var i maj forra aret (!) Eller hur!? Jag som brukade gora en varannan veckan. Det har ju varit lite svart att komma ivag nar jag ammade och sa. Men nu sa ar det fardig ammat och jag kan gora vad jag vill (nastan). Ska bli sa sa sa harligt!


http://www.academie.se/bilder/ansiktsbehandling.jpg



Av S - 23 april 2010 10:39

Maj ar en valdigt busy manad i vart hus. Vi ska pa tva brollop och kommer att ha min mamma pa besok, E's foraldrar + bror har samt en kompis till mig med hennes familj. Jag forsokte lite fint avstyra E's brorsa fran att fa komma. Ett mutnings forsok fran E, som funkade alldeles utmarkt. Dvs 17 dagar i Sverige i juni. Jag var inte sen att tacka JA! Sa jag har jattemycket att se fram emot - 3 manaders resa , umgas med familj och vanner. Underbart!

Ovido - Quiz & Flashcards