Alla inlägg den 13 april 2010

Av S - 13 april 2010 11:48

H har flyttat till eget rum for ca 1 vecka sedan. Funkar hur bra som helst. Alla i familjen verkar sova battre nu. Skont!


Jag haller fortfarande pa att gora iordning H's rum och saknar lite smagrejor. Framforallt forvaring. Hoppas att vi kommer ivag till IKEA den har veckan. Jag har spanat pa ett par byraer som skulle passa jattebra. Da kan H ha sina klader och annat tjafs pa sitt rum och jag far mer plats i min garderob, som egentligen skulle behova vara dubbelt sa stor. Urk! Jag tankte mig tva stycken Malm byraer. Dem ar ganska billiga dessutom. Nar H's rum ar helt fardigt lovar jag att lagga upp lite bilder har.


MALM Byrå med 3 lådor


Bild Ikea




Av S - 13 april 2010 11:41

Nu var det valdigt lange sedan jag skrev nagot. Det har varit sa mycket annat... Fint vader, tradgards fix och roadtrips.


Idag har jag iallafall fyndat pa blocket. En cykelsitts till H, som vi ska anvanda i sommar pa semestern. Sa bra! Endast 60 kr betalade jag for den fin fina cykelsittsen. Nu ska jag bara hitta en hjalm ocksa. Det verkar vara lite knivigare till ett sant litet huvud. Vill inte kopa en begagnad, for man vet ju inte vad den varit med om innan (!). Men dem verkar inte salja till sa sma barn som H har. Har forsokt hitta en online. Bara att leta vidare.


Ovido - Quiz & Flashcards